Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprika mandžukiću

Vaha odveo plave u Međugorje, Mamić razmišlja o novom busu

Dinamo (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/6
14.01.2011.
u 17:42

Sadašnjem je autobusu sedam godina i uđu li plavi u Ligu prvaka, mogli bi dobiti još udobniju "limuzinu".

Nogometaši Dinama ukrcali su se u svoj autobus i otišli na pripreme u Međugorje. Možda je to zadnji put da idu tim autobusom koji je bio veliko čudo i oličenje luksuza kad je kupljen. No, u svibnju će taj autobus napuniti sedam godina. Iako nema mnogo kilometara, godine čine svoje i moguće je da Zdravko Mamić odluči kupiti novi. Kad bi plavi izborili Ligu prvaka, zacijelo bi dečkima kupio još udobnije prometalo.

Ovako je 28 igrača otišlo u Međugorje, otpali su Dodo i Marin Skender, no vratar će se priključiti pripremama već u nedjelju budu li mu nalazi nakon upale pluća dobri.

Vahina isprika Mandži

Halilhodžić će u Hercegovini raditi na stjecanju snage, taktici i tehnici, još čeka rezultate testova, liječničkih i ostalih, da bi znao kako s kojim igračem raditi.

– Ne znam jesu li u Dinamu prije igračima kontrolirali zube, sad jesu i rezultati su... ajoj. A od karijesa strašno stradavaju mišići. Igrači moraju zubaru, pedikeru... – govorio je Halilhodžić.

Pa, grizu li na terenu?

– Grizu za sebe, nisam diktator, volim ih, cijenim, a oni mi vraćaju tako da se trude. A želje ne ispunjavam, nisam džuboks da puštam Pavarottija, Halida ili Olivera – šalio se trener.

– Tri-četiri igrača su jako dobro pripremljeni, ali neću otkriti imena. Nedavno sam spomenuo jedno ime, omaklo mi se i molio sam da se to ne napiše, ali objavljeno je i ispričavam se, nisam na to imao pravo – rekao je Vaha, a isprika je išla Mariju Mandžukiću.

O mogućim prinovama, Mešanoviću i Džafiću, nije mnogo govorio.

– Dinamo je veliki magnet za igrače i talente s područja bivše države i tako treba i biti. Nisam ih imao vremena gledati.

Prekinut ću utakmicu

U petak i subotu plavi su na turniru u Gabeli.

– U takvim utakmicama suparnici su vrlo motivirani, zna biti i incidenata, bojim se ozljeda. Bude li tako, spreman sam prekinuti utakmicu – oštar je trener, a igračima je zabranio i neumske prstace.

– Odlični su, ali jedan pokvareni može igraču odnijeti pripreme. Ni ja ih neću jesti, ne bi bilo pošteno prema igračima, pa neće ni vodstvo kluba.

Ključne riječi

Komentara 9

KA
kajinx
19:51 14.01.2011.

Koji je Vaha mozak, na sve misli, zamisli pregled zuba, prstaci ! Sva čast.

SA
santos008
20:35 14.01.2011.

....a kod Hajduka ,samo nek ima dvi noge.

Avatar PTB
PTB
18:18 15.01.2011.

I to ne prema nekim pričama, nego po statutu nk-Dinamo. Crno na bijelom piše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije