Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se još 'prešaltao'

Vaha: Lakše mi je govoriti francuski, pa ja sam Francuz

\'15.09.2010., Brezice, Slovenija - Trener NK Dinama Vahid Halilhodzic i igrac Igor Biscan odrzali su konferencija za novinare u hotelu Catez uoci sutrasnje utakmice protiv Villarreala. Photo: Igor Kr
Igor Kralj/PIXSELL
19.09.2010.
u 09:50

Za belgijski nogometni magazin Vahid Halilhodžić dao je velik intervju.

Izabrao je francuski iako je novinar govorio i hrvatski.

– Ma lakše mi je, još se nisam prešaltao na hrvatski, nije to lako. Da, razmišljam na francuskom, zato mi nekad nije lako prevesti svoje misli. Šta mogu kad sam Francuz – rekao je Halilhodžić.

Sammir se provukao za kašnjenje

Kiseli je bio Sammirov smješak kad se sreo s trenerom u novinarskoj loži malo prije podneva. Jer, intervjui su se odužili, a Vaha je dozvolio samo sat vremena za te obveze. Nakon što se Halilhodžić ipak toplo nasmiješio Sammiru i zagrlio ga, očito mu ipak ne zamjerajući što je ostao dulje, i igraču je pao kamen sa srca. No, onda mu je Vaha kratko rekao: požuri i idi se kući odmoriti.

Vaha pozdravio smijenjenog Ivu Šuška

- Znam gospodina Ivu Šuška, izvanredan je trener. Kod nas je nenormalno ako se u tjedan dana ne smijeni nijedan trener. Tako je postalo i vani, treneri su krivi za sve loše poteze kluba. Ja sam sretan jer sam slobodan, nisam u sekti ili lobiju i uvijek mogu otići kad vidim da ne ide – rekao je Vaha i poslao pozdrav Šušku.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar poljicanin
poljicanin
10:00 19.09.2010.

Izgleda da je u Zagrebu palo toliko mnogo kise da svi pomalo prokisnjavaju,Vaha,Mamic,Sammir..itd

VE
Velikogoričan56
10:01 19.09.2010.

E, Junaci, Junaci, nikad se neces nauciti novinarstvu. Nisam procitao novine da vidim cijeli intervju, ali ovo sto ovdje pise je jako tendenciozno, jako tesko da netko tko je rodjen u Bosni misli na Francuskom

KM
komandant mark
10:13 19.09.2010.

Haha neš ti Francuza ,njegov problem je što je uvjek mrzio Hrvate pa mu je valjda odvratno što mora pričati Hrvatski.Samo se treba prisjetiti njegovih izjava za vrijeme i poslije rata i svima će biti jasno što mu je lakše pričati Francuski već Hrvatski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije