Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE NA UTAKMICU

Vaha: Jurčiću sam već odradio pola posla

\'pula - 16.4.2011. istra - dinamo photo: sasa miljevic\'
Saša Miljević
12.07.2011.
u 08:01

– Momčad je ostala na okupu, dobro je uigrana, ima europsko iskustvo. Sa mnom je imala skoro stopostotan učinak.

Dojučerašnji Dinamov trener Vahid Halilhodžić odmara se u Makarskoj. Kaže da mu se nakon šokova u Dinamu zdravstveno stanje poboljšalo, ali da još uzima lijekove.

– Uzimam tablete protiv visokog tlaka i povišenog kolesterola, premda moram reći da se zaista osjećam bolje. Zato sam i prihvatio posao u Alžiru i svjesno se izložio novome stresu. Što ću, to je moj posao, volim ga, u njemu uživam. Kada tu strast više ne budem osjećao, neću se više njime baviti. Naravno, izbornički posao nešto je lakši od onoga u klubu, gdje ste svakodnevno u pogonu – kaže Halilhodžić.

Hoćete li u srijedu doći na utakmicu s Neftčijem?

– A ne, bilo bi to isuviše napadno, previše bi se pozornosti tome posvetilo u medijima. Gledat ću je na TV-u, opušteno, uz gemišt.

Je li Dinamo sada jači?

– Nisam ga još gledao, međutim čujem se s nekim igračima, govore mi sve najbolje. S kojim igračima? Ma to nije važno... Evo, Dinamo je sada dobio i pravoga centarfora, koji bi se, osobito u Maksimiru, trebao nazabijati golova.

Kruno ima sve uvjete za uspjeh?

– Zatekao je dobru situaciju, rekao bih da sam mu obavio 50 posto posla. Naime, momčad je kvalitetna, uigrana, nitko nije otišao, ima dragocjeno europsko iskustvo, a sada je još i ojačana.

Dakle, Kruno samo treba završiti ono što ste vi započeli?

– Nemojte me loviti za riječ, nedostaje li mu pet, 10 ili 40 posto da završi posao. Samo kažem da je momčad već formirana te da je sa mnom puno toga postigla, imala gotovo stopostotan učinak – zaključio je Vaha.

Cijeli tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
09:59 12.07.2011.

Vaha: Jurčiću sam već odradio pola posla a za to sam primio cijelu platu..

DU
Deleted user
10:17 12.07.2011.

Svaka cast Jurcicu ali ja bi vise zelio Vahu na klupi Dinama.

M9
mario_911
09:34 12.07.2011.

Vaha,bolje ti je suti! Bavi se svojim brojnim ponudama!!ahhahahhahahhahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije