Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveni bilten

Uz Rubila i Anasa Sharbinija i Strinić upitan za Šibenik

Ivan Strinić
Ivo Cagalj/PIXSELL
02.05.2010.
u 19:04

Jedan od ciljeva trenera Poklepovića koje je morao ispuniti u Maksimiru bio je sačuvati igrače od ozljeda. Zato je, prevencije radi, izvadio Skoku i Andrića.

No morao je povući i Ivana Strinića, koji je obnovio ozljedu. Tako se i potentni lijevi bočni priključio listi upitnih, tu su još Anas Sharbini i Goran Rubil. U Hajduku će napraviti sve ne bi li svu trojicu osposobili za srijedu i utakmicu sa Šibenikom.

A bijeli uoči toga važnog susreta neće ići u karantenu. Smatraju da im nije potrebno mir opet tražiti u Postirama na Braču, pala je odluka da u utorak otputuju u Vodice i ondje prespavaju, a odatle će u srijedu u Šibenik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije