Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija na potezu

USKOK zatražio istragu Štimčevih optužbi o torbama novca

stimac
Nino Strmotić/Pixsell
12.11.2010.
u 15:44

Još me nitko nije zvao, no spremno ću se odazvati ako se to od mene bude tražilo – kazao je Štimac pozivajući na legalnu kampanju

Nakon izjava kandidata za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Igora Štimca da “neki u predizbornoj kampanji hodaju okolo s torbama punim novca”, jasno aludirajući na Vlatka Markovića i(li) njegov izborni tim, USKOK je od policije zatražio istragu.

 Odnosno, ured šefa Dinka Cvitana naredio je policiji pokretanje kriminalističke obrade kako bi se provjerila istinitost tih navoda.

 Državne institucije uključuju se na taj način u izbore za predsjednika HNS-a do kojih je ostalo još više od mjesec dana (18. prosinca), a može se pretpostaviti da će među prvima poziv dobiti baš Igor Štimac.

 – Još me nitko nije zvao, no spremno ću se odazvati. Potpuno sam svjestan težine svojih navoda i vjerujte da mi je jedina želja, s obzirom na to da je u pitanju nacionalni interes, a u tijeku su antikoruptivne mjere diljem države, da se ova kampanja vodi na legalan način – kazao je Štimac koji je imao i potrebu objasniti svoje navode.

 – Na pitanje vašeg kolege čime ja kupujem delegate rekao sam da naklonost stječem isključivo programom čiji je cilj razvoj hrvatskog nogometa. Uslijedilo je pitanje: “A vaši protivnici?” na što sam odgovorio: S obzirom na to da nemaju nikakav program, a kolaju priče da se nudi sve i svašta, možemo pretpostaviti da se budućim foteljama u HNS-u trguje, a moguće je i da su u pitanju torbe pune novca – istaknuo je Štimac. 


USKOK je riješio slučaj Kwedi objavivši da nema osnove za pokretanje istrage, uključio se u istragu o sumnji u namještanje 14 utakmica HNL-a, a zanimljivo je i da je Reno Sinovčić u srpnju pozvao USKOK da provjeri sve Srebrićeve pozive kako bi se vidjelo “koga je sve ucjenjivao” da bi ishodio smanjenje 1. HNL na 12 klubova. (sk/VLM, mm/VLM, žj/VLM) 

Ključne riječi

Komentara 10

10
104041
17:03 12.11.2010.

Hahahahahah...bravo igore.Sada te ceka pravo mjesto u zatvoru hahahahahaha...sa,sebi spakovao.

SA
santos008
17:26 12.11.2010.

Ovo mi mirise ,da je sam Markovic zatrazio da se obavi istraga.E,moj Igore izgleda jebeno Salko pise iz JNA ,hoce para,hoce paket.Drzi se Stimac Reno 4 je uz tebe,izgleda ces sa Renom 4 u Remetinac,a tamo te cekaju oni sto ne mogu igrati za reprezentaciju.

BZ
Branko Zajec
16:26 12.11.2010.

E sada Štico, tvoje priče trebaš i dokazati !!! Nema više nazad , a uvjeren sam da si shvatio, da ti sve ovo nije trebalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije