Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJICA ZA ZAGRIJAVANJE

Usain Bolt ipak u Dinamovu dresu!

Šime Vrsaljko Mateo Kovačić
nk-dinamo.hr
12.09.2011.
u 15:19

Slika sa zagrebačkog mitinga obići će cijeli svijet, a Usain Bolt u plavom dresu bit će sjajna promocija za Dinamo.

Milan Bandić darovao mu je dres Real Madrida, no iz Dinama su ispravili nepravdu pa će Usain Bolt na Hanžeku nositi plavi dres! Naravno, neće se u njemu natjecati nego će ga, kako se spominjalo, nositi tijekom zagrijavanja za utrku.

Zgodna je i činjenica da zagrebačka momčad i najbrži čovjek na svijetu imaju istog sponzora, Pumu, pa će suradnja biti obostrana. Jurčićevi će dečki na travnjak u srijedu izići u majicama Faas T-shirts.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar dinameze
dinameze
16:52 12.09.2011.

nego sa kim igra drugi jajbolji splitski klub ovaj tjedan?

DO
Dondado
19:26 12.09.2011.

Haha pet dana u svim novinama koji ce dres bolt obuc jadne li drzave

Avatar dinameze
dinameze
07:26 13.09.2011.

evo ja malo istraživao i pronašao HAJDUK gostuje u GUNJI stavljam x2 na kladari red je i da hajduk nama dinamovcima donese neku paru....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije