Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEROJI

Urugvajske nogometaše dočekalo čak 200.000 navijača

Urugvaj
AFP
14.07.2010.
u 18:58

Više od 200.000 navijača na ulicama Montevidea dočekalo je urugvajske nogometaše te im zahvalilo na osvajanju 4. mjesta u Južnoafričkoj Republici.

Svoje heroje navijačima nije bilo teško čekati na temperaturi od oko ništice, jer u Urugvaju je trenutačno zimsko godišnje doba.

– Bio sam iznimno tužan nakon poraza od Nizozemske i Njemačke. No, ovaj doček potvrđuje da je ulazak u polufinale veliki pothvat i da smo ujedinili cijelu zemlju – rekao je Forlan.

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:05 15.07.2010.

Urugvajske nogometaše dočekalo čak 200.000 navijača, Slovenske nogometaše dočekalo 15.000 navijača a dolazak nogometaša Hrvatske repke sa odmora na Jadranu je prošao nezapažen i bez navijača..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije