Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INONOGOMET

Unitedovih pet komada, Interu samo bod

torres
Pixsell
18.03.2012.
u 19:07

Chelsea je u FA kupu razbio Leicester s 5:2, a dva pogotka postigao je španjolski napadač Fernando Torres

Brzo su nogometaši Manchester Uniteda preboljeli poraz protiv Athletica u Bilbau i eliminaciju iz Europske lige. Na gostovanju kod Wolverhamptona Wayne Rooney i društvo prošetali su travnjakom Molineux stadiona i pobijedili 5:0 (3:0). Gosti su poveli pogotkom Evansa u 21. minuti, a kad je u 39. minuti isključen branič domaćina Ronald Zubar (dva žuta kartona zbog grubih prekršaja na Rooneyu i Welbecku), sve je otišlo u jednosmjernu ulicu. Do kraja prvog dijela još su zabili Valencia i Welbeck, u nastavku je dvostruki strijelac bio Hernandez, pa sad United ima utakmicu više i četiri boda više od Manchester Cityja, koji u četvrtak igra doma s Chelseajem.

Chelsea je u FA kupu razbio Leicester s 5:2, a dva pogotka postigao je španjolski napadač Fernando Torres.

Pogocima Xavija i Messija Barcelona je u gostima svladala Sevillu 2:0. Ivan Rakitić igrao je do 58. minute, a Messiju je to bio 31. pogodak ove sezone u Primeri (toliko je zabio i lani), ukupno 150. prvenstveni! Tomislav Dujmović odigrao je svih 90 minuta za Zaragozu, koja je doma remizirala s Osasunom (1:1). Mate Bilić je za Sporting Gijon ušao u 77. minuti gostujuće utakmice s Granadom – završilo je 2:1 za domaćina i bio je to 15. prvenstveni poraz Sportinga. Više od tri mjeseca, od 11. prosinca prošle godine i 1:0 pobjede kod Lorienta, nogometaši Lyona nisu osjetili slast gostujuće prvenstvene pobjede! Napokon su tu crnu seriju prekinuli u subotu u St. Etienneu pobijedivši 1:0 pogotkom Gomisa u 81. minuti (ušao je umjesto Lacazettea). Zbog crvenog kartona dobivenog u prošlom kolu Dejan Lovren nije igrao. Spomenimo da je Paris Saint Germain spasio bod u Caenu u 91. minuti, za 2:2 zabio je Jailet. Nancy je, pak, svladao Montpellier 1:0 pogotkom Luiza iz 11-erca u 63. minuti, pa sad vodeći PSG ima dva boda više od Montpellierea.

Milan je pogocima Ibrahimovića iz 11-erca (bio mu je to 20. prvenstveni gol ove sezone) i Emanuelsona slavio u Parmi 2:0, dok je Juventus protutnjao Firencom, svladavši Fiorentinu čak 5:0! \"Juve\" je, eto, eksplodirao nakon četiri remija – na te je četiri utakmice zabio samo tri gola, a sad je \"pukla petarda\"!

Italija, 28. kolo: Cagliari - Cesena 3:0, Inter - Atalanta 0:0, Bologna - Chievo 2:2, Catania - Lazio 1:0, Siena - Novara 0:2, Lecce - Palermo 1:1. Poredak: Milan 60, Juventus 56, Lazio 48...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije