Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

U Poljudu već redovi za ulaznice za veliki derbi protiv Dinama

'pixsell-hrvatska-split-06.09.2010.-Split- Pocela prodaja karata za veliki derbi Hajduk Dinamo Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
06.09.2010.
u 20:00

- Čeka nas ludi tjedan, Dinamo, AEK i Rijeka u samo osam dana. Nije moglo teže, ali neka, spremit ćemo se, kaže trener bijelih Poklepović.

Blankine te suze više od dvadeset tisuća gledatelja u Poljudu su iza nas, košarka je "out", i Grčka prolazi... Ostaju vaterpolisti i "oni". Veliki derbi je opet "in", Hajduk i Dinamo u subotu, to je sada neosporno, zapalit će i podijeliti naciju.

– Može li, molim te, osam za zapad – javio se Tomo iz Neuma.

Društvo iz Dubrovnika naručuje deset za istok, Frane iz Otoka šest, prijatelj Denis samo dvije, za sina i sebe... Čovječe, kao da je novinar blagajnik Hajduka.

– Prvi je dan prodaje ulaznica, a već ide ovako dobro – prozborio je Hajdukov blagajnik Duje Bilić.

Nema dvojbe, u subotu će Poljud biti pun, 33.497 ulaznica je u prodaji.

– Nema besplatnih ulaznica ni za koga – naložio je predsjednik Joško Svaguša.

Na blagajni već u devet sati, a tek je ponedjeljak, gužva.

– Tko prije k djevojci, njegova je – reče Stipe i pokaže dvije ulaznice.

Bio je sretan kao da je dobio na lotu. Dok su navijači stajali u redu, s Marjana su se vraćali Poklepovićevi nogometaši. Kao da Kup kontinenata još živi.

– Otrčali smo mini maraton – dobacio je Mario Brkljača.

A Stanko Poklepović je, dok su se igrači spremali na ručak, nazvao suprugu Kitu.

– Stavi obid, evo me – poručio je Špaco svojoj životnoj družici.

– Bio sam malo pod temperaturom, moram se paziti. Čeka nas ludi tjedan, Dinamo, AEK i Rijeka u osam dana. Nije moglo teže. Ali, neka, spremit ćemo se. Idemo utakmicu po utakmicu – kaže Poklepović.

Eh da, povirli smo i na travnjak. Tomo Lauš i njegova ekipa već ga sređuju. Nije ga kladivo baš uništilo, da je bilo volje i osjećaja, mogla je Hrvatska u Poljudu ugostiti i Grčku.

– Moglo se igrati. Travnjak će biti tip-top za subotu – poručio je Lauš.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
duvno
01:06 07.09.2010.

moraju u redove kad im u split dolazi europski KLUB DINAMO....ne jutite se ,ali to je u ovome trenutku tako...ipak Dinamo je malo jači klub

GO
golo
01:10 07.09.2010.

e da je jos tu Vukas...........................

DE
derin
02:28 07.09.2010.

\"Eh da, povirli smo i na travnjak. Tomo Lauš i njegova ekipa već ga sređuju. Nije ga kladivo baš uništilo, da je bilo volje i osjećaja, mogla je Hrvatska u Poljudu ugostiti i Grčku.\" Mislim da bi bio red daa bar izreal dobijemo, samo me zanima koji će tada izmisliti razlog, a igrači kao srna, pletikosa i bilić, asanović koji su odavde koji znaju koliko bi to vamo dolje to značilo, neka se više ne javljaju jer imaju autoritet za to postići, ali najlakše je reći to nije naša stvar ili neki drugi glupi razlog, dadu li nam izrael, onda ćemo opet dobiti kvalifikacijsku 2021, i strah ih je jer znaju da bi hrvatska dobila i da bi bila odlična atmosfera, onda bi opet morali uskoro, naći će oni već neku jaku repku i vikati će \"vidite uklet\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije