Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za prvu ligu nedostaje rasvjeta

U Lučkom niknula sjeverna tribina

NK Lučko
Goran Stanzl/Pixsell
12.05.2010.
u 16:30

Josip Joža Zornjak već je 25 godina u Nogometnom klubu Lučko u kojem je obnašao niz funkcija. Bio je jedno vrijeme i klupski predsjednik, a sada je glavni direktor ovoga zagrebačkog drugoligaša.

– Otkad sam u klubu promijenilo se osam predsjednika. Nadam se da ću još ove dvije godine do mirovine biti dio priče današnjeg predsjednika Petra Plahutara, koji je za klub učinio iznimno puno – rekao je Zornjak.

Prije samo četiri godine u Lučkom je bilo samo igralište, a onda je niknula zapadna tribina. Ovih dana očekuje se otvaranje i sjeverne tribine.

– Jedan od uvjeta igranja u Drugoj ligi bila je zapadna tribina, a mi smo je sagradili prije nego što smo postali drugoligaši. Njezina je vrijednost šest milijuna kuna, a velik dio novca prikupili smo od tvrtki koje su nam pomogle poput Vibro Betona, Kaisera, Geo-inga, Omni Merkura, Holcina – rekao je Zornjak, dodavši:

– Neka mi oproste svi oni kojima sam godinama dosađivao i molio novac da bi danas u Lučkom niknuo prekrasan stadion čiji je kapacitet s novom sjevernom tribinom 5000 gledatelja.

Ispod sjeverne tribine nalaze se nove svlačionice s dodatnim prostorijama koje su povezane s novim igralištem SC Lučko.

– Sada će se i tamo moći igrati službene utakmice Treće HNL. Tribina ima 600 sjedećih mjesta, no i njezinu gradnju financirale su razne tvrtke, Mal-Gal, Šimenc, Marino Lučko, te neizostavni Geo-Ing. Danas je vrijednost našeg stadiona, koji je u vlasništvu grada, oko 10 milijuna kuna – istaknuo je Zornjak.

Za Prvu ligu nedostaje samo rasvjeta.

Klub se ovih dana proziva da je od grada dobio novac brže nego ostali klubovi.

– Dobili smo 500.000 kuna za rad s mlađim dobnim skupinama. Od toga smo 150.000 kuna platili NK Blatu i nekim drugim klubovima gdje su naši pogoni trenirali i koristili njihova igrališta dok se gradio stadion. Ljudi su zavidni i pričaju svašta, a sve je po zakonu – zaključio je Josip Zornjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije