Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIFA U17 SP

U finalu Nigerija protiv Švicarske

Švicarska U17
AFP
12.11.2009.
u 21:53

U finalu Svjetskog U17 nogometnog prvenstva igrat će reprezentacije Švicarske i Nigerije. Švicarci su to pravo stekli ranije 4-0 pobjedom nad Kolumbijom, Nigerija im se kasnije priključila 3-1 slavljem nad Španjolcima.

Uspješnu večer domaćina u Lagosu najavio je Stanley Okoro lijepim pogotkom iz 30. minute, da bi prolaz Nigerijaca dvama pogocima potvrdio igrač s klupe Sani Emmanuel u 61. i 71. minuti. Time je došao do brojke od pet pogodaka na ovom prvenstvu, čime je postao i vodeći strijelac natjecanja.

Jednak je broj golova postigao i Borja, strijelac utješnog pogotka za poraženu momčad (83. minuti) kojoj predstoji borba za treće mjesto protiv Kolumbije.

FIFA U17 Svjetsko prvenstvo, polufinale:

Švicarska - Kolumbija 4-0

Nigerija - Španjolska 3-1

Komentara 1

AN
Andreeejjj
23:02 12.11.2009.

A gdje smo mi HRVATI...u svemu najjjjbolji na svijetu??? Gdje su oni losi protivnici DINAMA...nikakvi SALZBURG, AJAX, itd...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije