Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Jerko Leko: Trener nas je nagazio već prvi dan

Dinamo
Marko Prpić/PIXSELL
14.06.2011.
u 13:58

Trojica novih Dinamovih igrača odradila su prve treninge za plave, a po viđenom nisu došli nepripremljeni. No, iako su potpisali ugovore već odavno, u utorak su i predstavljeni u Maksimiru - Ivan Krstanović, Jerko Leko i Mehmed Alispahić

– Dobro nas je trener nagazio na početku, očekivao sam da će prvi dan biti malo lakše, ali koliko znam tek nas čekaju pravi napori – kaže Jerko Leko koji je već nekoliko puta bio povezivan s povratkom u Dinamo.

– Nisam bio spreman za to, a ni Dinamo prije godinu dana nije bio tako zainteresiran jer u Monacu nisam igrao. A nespreman nisam želio doći u Dinamo. Nakon 34 utakmice u Turskoj, spreman sam i odlično se osjećam i znam da mogu napraviti velike stvari s plavima, s klubom iz kojeg sam otišao prije devet godina – objasnio je Leko te dodao da se veseli derbijima s Hajdukom, pogotovu utakmici u Poljudu.

– Dok sam bio u Dinamu, nikad nisam ondje pobijedio, stalno nekakvi remiji i porazi. Igrao sam u karijeri u puno velikih utakmica, derbija, ali ipak je derbi u vlastitoj zemlji poseban. No, vjerujem da i u Europi možemo napraviti nešto veliko – zaključio je Leko.

Ivan Krstanović došao je s reputacijom najboljeg strijelca lige.

– Bila mi je velika želja da dođem u Dinamo, maštao sam da ću igrati u Maksimiru. Došao sam sa željom da postignemo veliki rezultat, da na taj način zahvalim ljudima koji su me doveli – rekao je visoki napadač plavih.

Posebno rječit nije bio ni Mehmed Alispahić:

– Još u zimi odlučio sam doći u Dinamo i uvjeren sam da nisam pogriješio.

Valjda će dečki biti rječitiji na travnjaku i pokazati da su pojačanja.

Komentara 9

TO
Tot
08:04 15.06.2011.

Sandi stvarno si analitičan ,pravi mudrac kažem ja

Avatar Pak
Pak
14:57 14.06.2011.

Alispahić je tu, ali Spahić nije tu.

OB
-obrisani-
16:31 14.06.2011.

Jerko Leko: Trener nas je nagazio već prvi dan ali na sreču oni posebno domoljubni iz Splita sa kamenjem i ciglama u ruci nisu stigli na naš trening..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije