Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''NE DIRAJTE MI PROTIVNIKA''

Turci zabranili dolazak gostujućih navijača na derbije!

'galatasaray_nnn_spo_211011'
''
27.10.2011.
u 12:16

Navijači su se već pobunili i najavili prosvjed, a na njihovu stranu stali su i nogometaši.

Turski nogometni savez donio je odluku o zabrani dolaska gostujućih navijača na derbije! Nakon dugog razgovora s predstavnicima četiriju najvećih turskih klubova, Bešiktaša, Fenerbahčea, Galatasaraya i Trabzonspora zajednički su odlučili da je to najbolji način da se ''zaustave huliganske akcije''.

Novo pravilo stupa na snagu već ovog tjedna pa će na istanbulskom derbiju između Bešiktaša i Fenerbahčea biti samo domaći navijači.

Nakon što je odluka javno objavljena, većina turskih navijača počela je s negodovanjem pa su statusima na Twitteru stali u obranu protivničkih navijača: ''Ne dirajte mog protivnika''. Pobunili su se čak i igrači pa je iskusni Bešiktašev branič Ümit Bozkurt poručio:

''Nogomet ujedinjuje, a ne razdjeljuje niti brani išta. Ovo je grozna odluka.''

No prema informacijama iz Turske, šanse da će se odluka promijeniti vrlo su male. Navijači najavljuju prosvjede, a tamošnji savez ionako je na tankom ledu nakon skandala s namještanjem utakmica i ovim je na sebe navukao još veći bijes.

Komentara 2

KJ
kjurcic9
15:33 27.10.2011.

Dajem BESPLATNO NEPOBJEDIVI sistem za klađenje (na čak 12 stranica s dokazima i primjerima) onima koji uplate pretplatu. Požurite dok još vrijedi (sistem gratis i popust na pretplatu!) VODIM BLOG: N E S I G U R A N 1 X 2 . B L O G E R . H R i mjesečno ostvarujem i do 5000 kn profita s prosječnim ulogom od 350 kn. Ako je netko zainteresiran neka posjeti moj blog na kojem je i mail: M A N E K E N 1 X 2 @ G M A I L . C O M Nije lako, ali ako uvedete strogu disciplinu u svoju glavu što se tiče klađenje vidjet ćete značajan pomak (naravno ako imate nešto u glavi). Pvozdrav i sretno! PAvROVI SU NA BLOGU SA SKENIRANIM LISTIĆIMA!

VA
valsimot53
17:30 27.10.2011.

pa nije moguce da i tamo ima huligana. o Boze? zar su nam politicari svih ovih godina lagali da se takve stvari samo nama dogadalju. prije tjedan,dva u grckoj bacaju molotovljeve, prije dan,dva saznamo da u njemackoj godisnje ima desetak tisuca uhapsenih i skoro tisucu povrijedjenih a sada i ovo u turskoj. vec vidim platinija kako ocitava bukvicu merkelici..hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije