Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL U NEWCASTLEU

Tučnjava na treningu završila lomom čeljusti

Nogomet
Pixsell
23.03.2010.
u 11:19

U redovima engleskog drugoligaša Newcastlea u nedjelju je došlo do sukoba dvojice nogometaša na treningu - Stevena Taylora i Andyja Carrolla.

Deblji je kraj u sukobu izvukao Taylor, koji je, prema The Sunu, završio u bolnici sa slomljenom čeljusti i pauzirat će do kraja sezone, dok je Carroll također završio u bolnici na previjanju šake.

Carroll je engleski U21 reprezentativac koji je ove sezone zabio 15 golova i na krilima njegovog učinka se “svrake” trenutno nalaze na vrhu Chamionshipa (engleska druga liga) s dva boda prednosti nad drugoplasiranim West Bromwichom i na najboljem su putu povratka u Premiership.

Taylor je bivši engleski U21 kapetan koji je zbog ozljede koljena propustio sve utakmice od siječnja, a njegov se povratak na travnjake očekivao u sljedeća dva tjedna.

Spomenuti incident, koji je samo jedan u nizu Newcastleovih nogometaša posljednjih godina, su u klubu sa St. James Parka odbili komentirati.

Poznatiji incidenti u redovima momčadi posljednjih godina su sukob Leeja Bowyera i Kierona Dyera na travnjaku 2005. godine, kao i tučnjava Joeyja Bartona u centru Liverpoola 2007., zbog koje je kasnije osuđen na šest mjeseci zatvora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije