Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB - VARTEKS

Travnjak su čistili cijelu noć, vraća se Škorić

'sport, 23.08.2009., varazdin, 5 kolo t-com prve hrvatske nogometne lige, varteks - zagreb, vratar josip skoric Photo: Marko Jurinec/Vecernji list'
'Marko Jurinec/Vecernji list'
12.03.2010.
u 09:32

Dva proljetna poraza dovela su krojače u prilično neugodnu situaciju. Trener Damir Jagačić se uoči današnjega gostovanja u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu može veseliti odličnom raspoloženju u momčadi.

 Razlog je tome isplata plaće igračima. Prve u zadnja tri mjeseca.

– Odmah su svi živnuli. Vjerujem da će se to odraziti i na našu igru – smatra Jagačić.

– Bit će to velika borba. Travnjak neće dopuštati pretjerano lijep nogomet. Trebat će nam brzina u napadu, stoga će priliku od prve minute dobiti Sačer i Frljužec – istaknuo je strateg krojača. Igor Štimac će od prve minute priliku dati Josipu Škoriću.

A najviše će problema imati sa zadnjom linijom u koju će možda vratiti i Jefthona. Neće moći računati na ozlijeđene Vidoševića i Pejića, Mikulić i Špičić imaju po tri kartona, a Krstanović i Oršulić su suspendirani. Travnjak u Kranjčevićevoj čistili su od snijega cijelu noć.

Zagreb: Škorić - Jurendić, Pavlović, Tokić, Ivanković - Jefthon, Jugović, Abdurahimi, Šovšić - Vugrinec, Medić.

Varteks: Dreven - Tkalčić, D. Škvorc, Punčec, Kvesić - Brezovec, Jagačić, Mumlek, Smrekar - Sačer, Frljužec.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije