Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ PRIJELAZNOG ROKA

Ćorluka potpisao za Bayer Leverkusen

corluka
pixsell
30.01.2012.
u 22:11

Čarli bi za apotekare mogao debitirati već u sljedećem kolu protiv Stuttgarta.

Iako su se proteklih tjedana u kontekstu imena Vedrana Ćorluke spominjali klubovi kao West Ham, Roma, Juventus, Lyon... hrvatski reprezentatovac karijeru će nastaviti u Njemačkoj. Tottenhamov branič do ljeta će braniti boje Bayera iz Leverkusena koji bi po isteku posudbe mogao otkupiti Ćorlukin ugovor.

Dolaskom mladog Kylea Walkera na desni bek, Ćorluka je izgubio svoju standardnu poziciju u Spursima, a obzirom da se bliži Europsko prvenstvo važno mu je da ga čeka u natjecateljskoj formi.

Danas bi naš reprezentativac trebao riješiti formalnosti oko liječničkog pregleda, a to znači da bi za Leverkusen mogao zaigrati već u sljedećem kolu protiv Stuttgarta.

Ključne riječi

Komentara 6

JO
jolly
11:19 30.01.2012.

Trebao je uzeti VL novinare za menađere. Već su ga 17 puta prodali u zadnja 2 mjeseca.

VA
Vatrenko
08:59 31.01.2012.

Bravo Vedrane! Savrsen korak! Odlicno! Svaka cast i sretno!

IV
ivaan
12:14 31.01.2012.

. Pametno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije