Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Tottenham umjesto Pletikose doveo 40-godišnjeg Friedela

brad friedel
PA/Pixsell
03.06.2011.
u 15:32

Američki vratar Brad Friedel (40) nova je akvizicija engleskog premijerligaša Tottenhama

To zasigurno nije jedno od onih velikih imena koje je Luka Modrić spominjao vodstvu Spursa, no Friedel će biti žestoka konkurencija kiksevima sklonom Heurelhu Gomesu i gotovo vršnjaku, 37-godišnjem Carlu Cudiciniju.

– Brad je vrhunski vratar odličnih kvaliteta i s velikim iskustvom. Zaista je dobro imati tri tako iskusna vratara poput Brada, Heurelha i Carla. Čeka ih borba za mjesto među vratnicama, a takva je širina potrebna za količinu utakmica koje mi igramo – istaknuo je za klupsku stranicu menadžer Tottenhama Harry Redknapp.

Friedel je sa Spursima potpisao dvogodišnji ugovor.

A nakon odlaska Manuela Neuera u Bayern, polufinalist Lige prvaka svoja će vrata pojačati povratnikom iz mirovine Jensom Lehmannom (41), s kojim će potpisati ugovor do ljeta 2012.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije