Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO KRAJA TJEDNA

Tottenham će Modriću ponuditi 80 tisuća tjedno

Niko Kranjčar, Luka Modrić
AFP
26.05.2010.
u 09:49

Čelnici Tottenhama ovaj bi se tjedan trebali sastati s agentom Luke Modrića i dogovoriti produženje sadašnjeg trogodišnjeg ugovora uz povećanje plaće.

U posljednje vrijeme sve su veće glasine kako je Chelsea opasno zagrizao za Luku Modrića te da je spreman za hrvatskog reprezentativca ponuditi 28 milijuna eura. Harryju Redknappu se ne sviđa baš scenarij da ostane bez najbolje igrača uoči sezone u kojoj je izborio Ligu prvaku te će Luki ponuditi veću plaću.

Daily Mail javlja da će Modriću plaća porasti s dosadašnjim 50 na 80 tisuća eura tjedno, a još se ne zna hoće li se produžiti i dužina ugovora.

Luka je ove sezone odigrao 25 za Tottenham u Premiershipu, zabio je tri gola i isto toliko puta je asistirao.

Komentara 2

KA
karambita
13:55 26.05.2010.

Sve je u lovi. Ako imas lovu imas sve.

OB
-obrisani-
10:31 26.05.2010.

Pa stvarno je čudo koliko uspjevaju neki vanjka World Cup igrači zarađivati..Svaka čast..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije