Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOLDIN LJUBIMAC

Tošić bi volio ostati u Kölnu

Zoran Tošić
AFP
20.04.2010.
u 20:43

Srpski 22-godišnji nogometaš Zoran Tošić, igrač pod ugovorom s Manchester Unitedom koji igra na posudbi u njemačkom Kölnu, izjavio je da bi i nakon ove sezone volio ostati u momčadi koju vodi hrvatski trener Zvonimir Soldo.

Krilni napadač je na posudbu u Köln stigao u siječnju ove godine. Dakako, posudba vrijedi do kraja ove sezone, a Tošić je dosad upisao 11 nastupa u startnoj postavi Soldinog sastava, te je postigao četiri pogotka.

Nakon što je prošlog petka bio dvostruki strijelac u pobjedi Kölna protiv Bochuma 2:0 u 31. kolu Bundeslige, Soldo je izjavio:

- Tošić je mlad igrač koji postupno napreduje i napravit ćemo sve u našoj moći da ostane s nama, iako znamo da će to biti teško.

Tošić je, također, zainteresiran za ostanak u Kölnu.

- Volio bih ostati u ovome klubu. Najvažnija je stvar za svakog nogometaša da standardno igra u momčadi. Osim toga, sviđa mi se i Köln. Međutim, odluka o mojoj budućnosti sigurno neće biti poznata prije ljeta – izjavio je Tošić za magazin Kicker.

Špekulacije sugeriraju da bi Köln za otkup njegovog ugovora trebao platiti oko 5 milijuna funti, a teško je očekivati da bi Soldin klub mogao izdvojiti toliku svotu. Vjerojatno će konačnu riječ ipak imati Sir Alex Ferguson...

Komentara 1

KA
karambita
12:59 28.05.2010.

Tosic je najbolji igrac u Kelnu, a po tehnici i jedan od najboljih u Bunesligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije