Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loše vijesti

Torres upitan za ostatak sezone i Svjetsko prvenstvo

Fernando Torres
AFP
18.04.2010.
u 12:34

Trener Liverpoola Rafael Benitez izjavio je da nije siguran hoće li njegov ponajbolji nogometaš, španjolski centarfor Fernando Torres, igrati do početka nove sezone...

Španjolac je ozlijedio koljeno. Liverpoolovi liječnici misle da mu je potrebna operacija zbog koje bi izgubio ostatak sezone ali i Svjetsko prvenstvo. Torres je zbog toga odlučio otputovati svom specijalistu u Barcelonu na konzultacije, ali ga u tome zasad sprečava ograničenje europskoga zračnog prometa.

- Nismo sigurni da će Torres moći igrati ove sezone. Mora otići do svog liječnika i s njim se posavjetovati o operaciji. Kada se vrati, donijet ćemo odluku – rekao je menadžer Liverpoola.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:28 18.04.2010.

Pa bolje biti upitan za SP kao Torres a ne neupitan kao 10 reprezentacija ljestvice FIFA za koju se zna da je neupitno vanjka World Cupa..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije