Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
operirao koljeno

Torres: Neću propustiti SP!

Fernando Torres
AFP
19.04.2010.
u 15:34

Sjajni napadač Liverpoola Fernando Torres trebao bi biti spreman za Svjetsko nogometno prvenstvo na kojem mu je namjera predvoditi Španjolsku u pokušaju ujedinjavanja europskog i svjetskog naslova.

Potvrdio je to sam Torres, kojem je u nedjelju kirurškim putem sanirana ozljeda meniska desnoga koljena, što će rezultirati propuštanjem ostatka sezone u kojoj se njegovi "redsi" bore za jedini preostali naslov (Europa liga).

- Svjetsko prvenstvo je na vrhu prioriteta. Čekao sam na ovu priliku četiri godine, i prođe li sve kako treba, nemam je namjere propustiti. Već sam danas krenuo s početkom oporavka - izjavio je Torres za Marcu u ponedjeljak.

Velik je bio broj onih koji su Torresu predbacili favoriziranje reprezentacije na uštrb kluba koji ga plaća za nastupe. Takvu pomisao španjolski napadač odrješito i argumentirano odbacuje.

- Preispitali smo sve opcije prije no što smo se odlučili za operaciju. Liječnici su mi preporučili ovaj put oporavka, a osim toga do ozljede je došlo u drugoj minuti utakmice protiv Benfice na Anfieldu. Odigrao sam nakon toga još 85 minuta s takvim koljenom, a da sam mislio isključivo na Mundijal tražio bih zamjenu odmah - odvratio je Španjolac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije