Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA Juan Mata vraća se na Mestallu, ovaj put u dresu Chelsea

Torres: Natjerat ću navijače Chelseaja da mi više ne zvižde, zabit ću večeras i u Valenciji

'Ivan Perisic (Borussia Dortmund) jubel nach seinem Treffer zum 1:1 Mainz, 24.09.2011, 1.Fussball Bundesliga, Saison 11/12, FSV Mainz 05 - Borussia Dortmund, Foto: APF  Veroeffentlichung nur gegen Hon
'APF/Pixsell'
28.09.2011.
u 11:51

Klopp je najavio Perišića od početka protiv Marseillea, Srna i Eduardo među 11 za APOEL.

Najjača večerašnja utakmica Lige prvaka igrat će se na Mestalli, gdje Valencia u 2. kolu skupine E dočekuje Chelsea. Ofenzivni veznjak Chelsea Juan Mata ljetos je za 35 milijuna eura došao baš iz Valencije.

– Proveo sam četiri predivne sezone u Valenciji, naravno da mi neće biti lako igrati. Jako bih želio postići gol, ali neću ga slaviti – poručio je Mata.

Od prve minute za Chelsea će igrati Fernando Torres, koji je u posljednje dvije utakmice postigao dva gola. A prije toga u 24 samo jedan.

– Vjerujem da mi je napokon krenulo, da ću zabiti i Valenciji. Dokazat ću navijačima Chelseaja da sam pojačanje. Nije mi bilo lako posljednjih tjedana, pogotovo nakon što su me navijači izviždali kad su novinari preuveličali moju izjavu da su suigrači u lošoj formi – objasnio je Torres.

Hrvatski dvojac u momčadi Šahtara, Darijo Srna i Eduardo da Silva, najavljeni su od prve minute za utakmicu protiv APOEL-a u Donbass Areni.

– Nakon poraza od Porta u 1. kolu odgovara nam samo pobjeda. No imamo iskustva, a i kvalitetnija smo momčad od Ciprana – poručio je trener Šahtara Mircea Lucescu.

Sjajan Perišićev pogodak Arsenalu u 1. kolu nagnao je trenera Borussije Jürgena Kloppa da našeg reprezentativca uvrsti u početnih 11 za gostovanje kod Marseillea.

Arsenal će na svom stadionu pokušati isprati gorak okus zbog katastrofalnog starta u prvenstvu.

– Zaista nemamo sreće, uza sve probleme, Walcott se sada ozlijedio i neće ga biti dva tjedna. Srećom, imamo Van Persieja - kaže Wenger.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije