Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Toni, sin Ivice Vastića, došao Oliću i Pranjiću u Bayern

toni vastić
rovers.co.uk
21.06.2011.
u 12:55

Toni Vastić (18), sin legendarnog austrijskog reprezentativca hrvatskih korijena Ivice Vastića, postao je novi član münchenskog Bayerna

Do kompletiranja transfera ostali su tek neki detalji tehničkoga karaktera, a mladi Vastić, koji je dosad igrao za Blackburn Roverse u Engleskoj, potpisat će ugovor na dvije godine, pišu 24 sata.

Njemački mediji, pak, javljaju da je Toni već postao novi član trofejnog bavarskog kluba u kojem će se pridružiti hrvatskim reprezentativcima Ivici Oliću i Danijelu Pranjiću.

Bayern navodno mlađeg Vastića namjerava prebaciti u amatersku momčad koja nastupa u regionalnoj ligi kako bi tamo stjecao iskustvo.

Toni Vastić, baš poput oca Ivice, igra na poziciji napadača.

Komentara 3

MA
Majur
15:56 21.06.2011.

Mali je \"pljunuti\" Ivica Vastic....Stari mu je bio odlican nogometas,ali u vrijeme starih vatrenih nije stvarno imao mjesta u repki pa je za austrijance igrao,a mali?!?!?!Sposobni nas nogometni savez spava.....

KN
knin95
19:51 21.06.2011.

Ako se mali jos za Austriu nije odlucio, onda treba s njim stupiti u kontakt!

JU
juma
20:12 21.06.2011.

Nije potpisao za Bayern, nego za Bayern II koji igra u cetvrtoj njemackoj ligi. Ne znam zasto obmanjujete javnost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije