Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMA

Toni: Još smo u utrci za naslov prvaka

Luca Toni
AFP
21.03.2010.
u 17:35

Romin napadač Luca Toni uvjeren je nakon subotnje prvenstvene pobjede protiv Udinesea 4-2 da njegova momčad još uvijek može osvojiti naslov prvaka u Seriji A.

Upravo je Toni bio strijelac prvog pogotka za Romu u 15. minuti. Rimljani pobjedu ipak najviše mogu zahvaliti crnogorskom napadaču Mirku Vučiniću, koji je bio trostruki strijelac.

Inače, Roma je vodila s 2-0, gosti su uspjeli izjednačiti na 2-2, ali je Vučinić svojim golovima osigurao sva tri boda ''vučici''.

- Nije nam bilo lako, Udinese je dobra momčad koja je u dobroj formi, što su dokazali pobjedom protiv Palerma. Znali smo da nam mogu zagorčati život. Uspjeli su se vratiti nakon zaostatka od dva gola, ali i naša reakcija na to je bila jako dobra - analizirao je Toni za Sky Sport.

Roma sada za vodećim Interom zaostaje samo četiri boda, a nakon gostovanja kod Bologne u sljedećem, 30. kolu, rundu kasnije ugostiti će upravo Inter na Olimpijskom stadionu u Rimu.

- Pobjedom protiv Udinesea opet smo otvorili priliku za osvajanje naslova prvaka. Nadam se da ćemo pobijediti u svim utakmicama do kraja prvenstva, pa ćemo vidjeti što će se onda dogoditi - zaključio je Toni, koji u Romi igra na posudbi iz minhenskog Bayerna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije