Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAMIĆ vs. DUDU

Tko je u pravu?

\'04.10.2010., Brezice, Slovenija - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije uoci utakmice s Izraelom. Eduardo da Silva. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
29.11.2011.
u 11:16

Zdravko Mamić i Eduardo Da Silva u posljednja 24 sata otvorili su pravi medijski rat...

Prvi čovjek Dinama tvrdi da su novinari od njega napravili monstruma, a da mu se Dudu, dečko kojeg je doveo "na vrh svijeta", smije u lice. Nadalje, prijeti mu kaznenom prijavom, koja bi, veli Mamić, mogla završiti i zatvorskom kaznom za Dudua!

Najbolji napadač hrvatske reprezentacije, s druge strane, navodi da su Mamićevi ugovori lihvarski i ništavni te da s obzirom na neprihvatljiva ponašanja Zdravka Mamića i Marija Mamića, Fifa ima mogućnost izreći im i kazne koje mogu biti oduzimanje licencije ili zabrana sudjelovanja u bilo kojoj aktivnosti povezanoj s nogometom.

Što vi mislite? Komentirajte i glasajte u anketi: Tko je u pravu – Zdravko Mamić ili Eduardo da Silva?


> Mamićeva strana priče

> Duduova strana priče

Ključne riječi

Komentara 50

Avatar Idler 3
Idler 3
11:28 29.11.2011.

Eduardo je 100% u pravu !!!

DU
Deleted user
11:35 29.11.2011.

Baš me briga tko je u pravu.

SA
santos008
11:58 29.11.2011.

Ja sam za Edua ,al mi se cini da je pravda na strani Mamica,ako ne bude \'\'posteno\'\' ko u Den Haagu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije