Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALINIIĆU ŠESTICA

The Sun: Luka Modrić igrač utakmice

Luka Modrić
Pixsell
29.12.2009.
u 08:28

Engleski tabloid The Sun odabrao je hrvatskog reprezentativca Luku Modrića za najboljeg igrača dvoboja Tottenhama i West Hama u kojem su Spursi slavili 2:0.

Bila je to prva utakmica 20. kola engleskog Premiershipa u kojoj je Modrić zaigrao u početnom sastavu još od loma potkoljenične kosti desne noge 29. kolovoza u utakmici Spursa i Birminghama na White Hart Laneu. Modrić je u 11. minuti načeo svojim pogotkom West Ham, te je postigao svoj četvrti prvenstveni gol u dresu Tottenhama. Sva četiri zabio je na White Hart Laneu.

Za 83 minute igre, zaradio je Modrić osmicu, najbolju ocjenu u The Sunu. Zamijenio ga je Niko Kranjčar, koji je za kratku dionicu u igri dobio šesticu. Vedran Ćorluka je odigrao cijelu utakmicu i dobio sedmicu.

Times je ponudio lošije ocjene za hrvatske reprezentativce u ''Tottenhamu'', pa je tako Modrić dobio sedmicu, Ćorluka šesticu, a Kranjčar je ostao bez ocjene.

Blackburn i Sunderland odigrali su neodlučeno 2:2, a Roversima je to već peti remi u posljednjih sedam utakmica u Premier ligi. Nikola Kalinić je u igru ušao u 73. minuti umjesto Jasona Robertsa, a četiri minute kasnije njegov je Blackburn izjednačio na konačnih 2:2. Kalinić je u The Sunu dobio šesticu, a Times ga nije ocijenio.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije