Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Bakofengu pokraj Rustenburga

The Sun: Engleski trening kamp je rupa

Fabio Capello
Reuters
22.02.2010.
u 10:02

Londonski tabloid The Sun otkriva slike trening kampa engleske nogometne reprezentacije, gdje će biti smješteni uoči i za Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Danas bi izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello trebao stići u bazu u Bakofengu pokraj Rustenburga da bi provjerio kako napreduju radovi na trening kampu, gdje bi trebale biti smještene engleske zvijezde i obaviti posljednje pripreme za Mundijal.

"U trening kompleksu u Bakofengu nije dovršen niti hotel s pet zvjezdica u kojemu bi trebalo biti smješteno osoblje engleske reprezentacije, a trening igrališta imaju problema s drenažom. Cijeli trening kompleks je jedno veliko gradilište, natrpano građevinskim materijalom i radnicima”, piše The Sun.

Engleski nogometni savez (FA) priopćio je da cijeli projekt u Bakofengu napreduje prema planovima i da će biti dovršen na vrijeme kada “Gordi Albion” ondje stigne 3. lipnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije