Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eh, ta Wikipedia...

The Sun: Edin Džeko je Jugoslaven, a Boateng je iz Zapadne Njemačke!?

edin džeko
sarajevo-x.com
06.07.2011.
u 16:58

Britanski tabloid The Sun voli tu i tamo zamuljati čitatelje kako bi prodao što više primjeraka novina

No, ono što su napravili u statistici koju vode za Premijernu ligu, graniči... Ma, zapravo prosudite sami!

Tako je bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko klasificiran kao Jugoslaven, Srbin Aleksandar Kolarov također je Jugoslaven, baš kao i njegov suigrač iz reprezentacije Branislav Ivanović.

Dobro, netko bi rekao da se u The Sun uvukao neki jugonostalgičar. No, nisu se na tapeti tog tabloida našli samo igrači s prostora bivše Jugoslavije.

Čeh Petr Čech je Čehoslovak, kao i Slovak Vladimir Weiss, a vrh vrhova je podatak da Nijemac Jerome Boateng dolazi iz Zapadne Njemačke. Eh, ta Wikipedia...

Komentara 5

OB
-obrisani-
08:37 03.10.2011.

zavisi iz kog kuta se gleda. Ako se gleda zemlja rodjenja onda tu nema greske.

OB
-obrisani-
17:52 06.07.2011.

Edin Džeko je Jugosloven, a Boateng je iz Zapadne Njemačke, a več odprije je Britancima jasno je da su Luka Modrić, Čorluka i Kranjčar sa Zapadnog Balkana..

OB
-obrisani-
23:04 06.07.2011.

.......a nas EUJanez iz ludare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije