Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNAO UDARAC

Terry nije bio svjestan da je ozlijedio zaštitara

John Terry
AFP
17.03.2010.
u 17:39

Policija je u srijedu ispitivala kapetana Chelseaja Johna Terryja, nakon što je ovaj u utorak navečer svojim automobilom udario jednog zaštitara i slomio mu nogu.

Nakon poraza Chelseaja od Intera s 1-0 na Stamford Bridgeu i eliminacije iz Lige prvaka već u osmini finala, Terry je nedugo nakon utakmice sjeo u svoj automobil. Na parkingu su ga okružili fotoreporteri i navijači, a Chelseajev kapetan nije se zaustavio nakon što je autom udario 35-godišnjeg zaštitara, ustvrdila je policija.

Terry je u iskazu potvrdio da je osjetio kontakt s osobom u koju je udario, ali da nije bio svjestan da ju je i ozlijedio, priopćio je londonski klub, uz dodatak da je Terry vozio sporo.

Nakon što je doznao za ozljedu zaštitara, Terry se stavio na raspolaganje policiji i kontaktirao klupsko osoblje kako bi se raspitao o zdravstvenom stanju ozlijeđenog zaštitara.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
luena
21:40 17.03.2010.

Priznao da je covjeka udario,ali nije bio svjestan...He..tko je tu lud,on ili totalsport..?? u takvim situacijama se izlazi iz auta ,tak je moga i djete pregazit i nebi izasao van...Ma kretencina i pol je to .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije