Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO ZA REPREZENTACIJU

Terry: Dobro je da smo svi ispali iz Lige prvaka

john terry
10.04.2010.
u 12:15

Posljednjih sezona engleski su klubovi dominirali Ligom prvaka, no ove godine nitko od njih neće igrati niti u polufinalu ovog elitnog natjecanja.

Liverpool je ispao još tijekom skupine, Chelsea u četvrtfinalu, a nedavno u polufinalu Manchester United i Arsenal. John Terry, kapetan Chelseaja i standarni član u obrambenom redu Capellove momčadi, misli da je to sjajna vijest. Iz aspekta engleske reprezentacije.

- Vjerujem da se Fabio Capello samo nasmijao kada je vidio takvu vijest. Imat će nas duže na oku, na okupu i u pripremama za Svjetsko prvenstvo. I bit ćemo odmorniji, to je istina - rekao je Terry i nastavio:

- Liga prvaka je najveće klupsko natjecanje i naravno da je svakom igraču tužno u trenutku kada ispadne. No, kada se to već dogodilo možda je dobro da se dogodilo ove godine. Svjetsko prvenstvo je u jakom fokusu Engleske i ako budemo greške na klupskom planu ispravili u reprezentaciji bit će sjajno - bile su Terryjeve riječi uz dodatak:

- Negdje sasvim blizu termina finala Lige prvaka igramo prijateljske utakmice s Austrijom i Meksikom. Zapravo, stvarno nam je, reprezentativno gledano, odlično došlo ispadanje svih klubova.

Komentara 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:38 10.04.2010.

janez.....ko da se s vama slovencima englezi nebuju poigravali, bili budete sretni ak budete samo5 komada primili.....a ke se tiče hrvatske, vidim da te pamet kratkotrajno služi ili bublješ bezveze al smo mi pobjedili engleze.....dvaput!

ZG
zgolub11
12:58 10.04.2010.

terry samo se tješi pa na prvenstvu vas čekaju strašni slovenci,pa zar stvarno misliš da možete proči preko ovih majstora nogometa

OB
-obrisani-
18:10 10.04.2010.

E moj Championship i World Cup je ipak drugi nivo i treba pored znanja imati i sreče..Nije to trening utakmica kao one u kvalifikacijama protiv nemočnih kockastih iz Hrvatske kada ste napucavali po golu i bilo je samo pitanje hočete li dati samo 5 ili možda još koji gol viška..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije