Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl na Poljudu

Sve tri TV-kuće u borbi za prijenos utakmice s Barcelonom

Manchester Barcelona (1)
Pixsell
02.06.2011.
u 20:42

HTV u razgovore kreće ovaj vikend, RTL nudi najopširniji program, Nova TV najviše novca.

Ulaznice za spektakl na Poljudu idu u prodaju. Koliko god izgledale skupe za naše prilike, po usporedbi cijena ulaznica na ostalim svjetskim stadionima na kojima igra Barcelona, jasno je da Hajduk s cijenama nije nimalo pretjerao, koliko god dolazak Barcelone bio skup. Dva milijuna eura stoji dolazak europskog prvaka, a to nije lako nadoknaditi.

Doduše, treba znati da neće doći dobar dio momčadi koja je nosila plavo-crvene do naslova prvaka. Nema Messija i njegovih suigrača iz Argentine, nema ni Brazilaca, jer u to doba igra se prvenstvo Južne Amerike i to su izostanci koji su bili neizbježni.

Neće biti ni kapetana Carlesa Puyola koji će se oporavljati od operacije i neće ga biti na travnjacima dva-tri mjeseca.

Hajduk će dio troškova dolaska Barce pokušati nadoknaditi i prodajom TV-prava.

– Ne bih komentirao, mogu samo reći da je našoj TV-kući uvijek cilj prenositi vrhunske sportske događaje kao što je to činila i dosad. S Hajdukom imamo jako dobar odnos i rado ćemo razgovarati o tom velikom projektu – kaže član uprave RTL-a Hrvatska Ivan Lovreček.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista! <<

 

Komentara 8

TO
tonny555
12:04 03.06.2011.

koliko ljubomore ovde hahhaha. samo vi patite na poljud dolazi barcelona

MO
morales
21:11 02.06.2011.

RTL se dokazao fenomenalnim praćenjem rukometnog prvenstva. Pitanja poput tko bolje navija i to u svakoj utakmici, pa analiza ljudi iz publike i slične \"estradne\" stvari niti jednog pravog zaljubljenika u sport ne mogu ostaviti ravnodušnim. Zato bi bila velika šteta ne dati im još jedan veliki događaj, jer Barcelona je veliki klub, pa je red da ih najveći i prenose.

Avatar hucika
hucika
20:59 02.06.2011.

samo tako junaci, piši ti tekstove o hajduku, a ostavi se dinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije