Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija BiH

Sušić najavio meč s Portugalcima

'Bosnia\'s national soccer coach Safet Susic addresses reporters in the capital Sarajevo January 6, 2010.  Bosnia named Susic as their new national coach following the resignation of Miroslav Blazevic
'DANILO KRSTANOVIC'
04.02.2010.
u 16:41

U razgovoru za travnički TNT radio izbornik nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić naglasio je da postoji mogućnost da u ožujku BiH odmjeri snage s Portugalom.

Ova izjava već je uzbunila duhove budući da je Portugal izbacio BiH u dodatnim kvalifikacijama pa bi Sušićevi izabranici mogli uzvratiti za taj bolni poraz, a u BiH bi mogao doći i Cristiano Ronaldo. Međutim, stvar je objasnio dopredsjednik NS-a BiH Iljo Dominković.

- Prvi put čujem. Ne radi se o Portugalu nego o Paragvaju, ali još uvijek ništa nije dogovoreno, kazao je Dominković. Izbornik je obilazio reprezentativce i zadovoljan je igrom, a očekuje ga ždrijeb kvalifikacija za EP.

- Koga god izvučemo, bit će teška skupina u svakom slučaju, smatra Sušić.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:41 04.02.2010.

\'\'Njihovog posla\'\',imat ces ti prilike dokazati da si bolji od Blazevica,ta ti utakmica uopce nije mjerilo vrijednosti ipak je ona ptojateljska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije