Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotice

Supruga igrača Izraela Ben Dayana Playboyeva zečica

maja cvjetković
pixsell
08.10.2010.
u 08:21

Izraelski igrači padaju na misice, našima više nisu zanimljive.

Možda Izraelci nemaju bolju nogometnu reprezentaciju od naše, no zato se hvale da barem imaju najzgodniju predstavnicu među suprugama reprezentativaca. Dotična je Dana Farkash, supruga Davida Ben-Dayana, lijevog bočnog igrača Izraela, a njezine slike krasile su naslovnice mnogih izraelskih časopisa. Lijepa Dana slikala se i za izraelsko izdanje Playboya, a 2000. godine sudjelovala je na izboru za Miss svijeta. Ipak, nije ušla među prvih 10.

Dana Farkash vjenčala se s Ben-Dayanom prošle godine u spektakularnoj svečanosti u Tel Avivu, i to nakon sedam godina veze.

Osim Dayana, još neki izraelski reprezentativci hodaju ili su oženjeni s misicama.

Najveći zavodnik među Izraelcima je pak Itay Shechter, napadač Hapoel Tel Aviva, uz kojeg se veže i veliki skandal. On je, priča se, nakon pobjede svoga kluba u Europskoj ligi, protiv Göteborga, zajedno s još jednim suigračem silovao jednu Šveđanku. Tu su djevojku odveli u hotelsku sobu te je silovali. Ipak, zbog nedostatka dokaza i reagiranja židovske zajednice u Švedskoj prijava je odbačena.

Sadašnjim hrvatskim nogometašima misice nisu previše zanimljive, no prije je bilo sasvim drugačije. Bivši kockasti Robert Kovač oženio je miss Hrvatske Anicu Martinović, a s još jednom miss Hrvatske, Fani Čapalijom, hodao je Ivica Mornar. Bivši kapetan kockastih Boris Živković je pak oženio nekadašnju kraljicu Hrvatske Ivonu Andrijašević.

Od sadašnjih reprezentativaca, s misicom je bio Jerko Leko, no njegova je ljubav s Majom Cvetković puknula, a ona je, navodno, sada u zagrljaju s Davorom Šukerom.       

Komentara 2

DA
dario2612
14:46 08.10.2010.

pušten zbog pritisaka židovske zajednice? znam da su židovi dosta propatili, ali tako nešto..... što to znači da je njima sve dopušteno? pa nisu svi nevini samo zato što su židovi

OB
-obrisani-
14:54 08.10.2010.

NOGOMETNI i HOKEJAŠKI manager: http://www.powerplaymanager.com/r561 :::::U razvoju su još: FORMULA 1, TENIS, KOŠARKA, RUKOMET, ODBOJKA, BIATLON i BASEBALL na koje je moguća registracija te kad igra počne bit ćete obaviješteni na e-mail o početku pojedinog sporta. Trenutna zajednica managera u u postojećim sportovima broji oko 345000 korisnika i svakim danom sve je veća::::: http://www.powerplaymanager.com/r561

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije