Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni transferi

Sunderland želi dovesti Darija Srnu

Srna i Šahtar
16.04.2010.
u 18:50

Engleski tabloid News of the World izvještava o zanimanju Sunderlanda za kapetana hrvatske nogometne reprezentacije i ukrajinskog Šahtara Darija Srnu.

Srna će na ljeto po svojoj prilici napustiti momčad Šahtara, sugerira NOTW, a vjeruje se da je za njegov potpis zagrizao menadžer engleskog prvoligaša Sunderlanda Steve Bruce.

''Srna (27) svoju je kvalitetu dokazao i na klupskoj i na reprezentativnoj razini. U Šahtar je prešao iz splitskog Hajduka 2003. godine, a sada je spreman za iskorak u jednu od najjačih europskih liga. No, za dovođenje talentiranog nogometaša zanimat će se mnogi klubovi. Münchenski Bayern i Fiorentina planiraju pripremiti ponude za Srnu, kojeg će nekako trebati privoljeti za dolazak u Sunderland'', piše tabloid.

Steve Bruce želi u sljedećem prijelaznom roku momčad pojačati kvalitativno, a ne kvantitativno, pa je iskazao zanimanje i za Kevina Kuranyija, no Schalkeov napadač, kojem na ljeto istječe ugovor, čini se, već je dogovorio prelazak u moskovski Dinamo.

- U prijelaznom roku želimo dovesti samo kvalitetne nogometaše, ako ih možemo dovesti. To, dakako, nije lako. Igrači koje dovedemo moraju imati dokazanu kvalitetu, a moramo i pronaći način kako da ih privučemo u klub – prenosi Bruceovu izjavu News of the World.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije