Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Sunderland priprema ponudu za Matu Bilića?

Mate Bilić
Antonio Bronić/VLM
21.02.2010.
u 13:01

Španjolska Cadena SER javlja da je engleski nogometni prvoligaš bacio oko na hrvatskog nogometnog reprezentativca, 29-godišnjeg napadača Matu Bilića.

Prema ovom izvještaju, u Sunderlandu razmišljaju o pripremanju ponude za Bilića, koji ja svojim klubom, Sportingom iz Gijona, članom španjolske Primere, ima ugovor do lipnja 2013. godine. No, u slučaju dobre ponude, Sporting bi vjerojatno pustio svog hrvatskog napadača…

U Sunderlandu početkom siječnja ove godine nisu skrivali svoje zanimanje za paragvajskog reprezentativca i napadača Salvadora Cabañasa, koji je, međutim, 25. siječnja bio ranjen hicem iz pištolja u glavu. Nekoliko dana nakon što ga je ustrijelio pljačkaš, život mu je visio o koncu.

Iako se paragvajski napadač, prema zadnjim informacijama dobro oporavlja, čak je najavio da će zaigrati za svoju reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu, nova opcija za englesku momčad poznatu pod nadimkom ''crne mačke'' je Mate Bilić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije