Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
525 tisuća eura

Sunderland u lovu na Nikicu Jelavića

Nikica Jelavić
AFP
05.10.2009.
u 12:41

Prema pisanju Daily Maila Sunderlandov menadžer najozbiljnije razmišlja pojačati svoju momčad dvojcem bečkog Rapida, Yasinom Peflivanom (20) i Nikicom Jelavićem (24).

Steve Bruce je već dobro provjerio mogućnosti austrijskog i hrvatskog reprezentativca, a isti engleski izvor tvrdi da su za Austrijanca turskih korijena, kojeg ugovor s Rapidom veže do 2013., interes već pokazali Napoli i Hoffenheim.

Jelavić, kojeg je Bilić pozvao u reprezentaciju za akcije protiv Katara i Kazahstana, ove sezone igra u sjajnoj formi. Postigao je četiri prvenstvena pogotka, dok je kroz sve utakmice Europa lige suparničke mreže zatresao u sedam navrata.

Ugovor s bečkim klubom veže ga do 2012. godine, a transfermarkt.de njegovu vrijednost procjenjuje na 525 tisuća eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije