Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda najboljeg igrača Ajaxa

Sulejmani upitan za utakmicu protiv Dinama

'Miralem Sulejmani (L) of Ajax Amsterdam challenges Adrian Calello of Dinamo Zagreb during their Champions League soccer match at the Maksimir stadium in Zagreb October 18, 2011.  REUTERS/Nikola Solic
'NIKOLA SOLIC'
28.10.2011.
u 18:47

Nogometaš Ajaxa Miralem Sulejmani zbog ozljede će propustiti utakmicu nizozemske nogometne lige između Ajaxa i Rode, a upitan je i za nastup u 4. kolu Lige prvaka u kojem Ajax dočekuje Dinamo.

Ključne riječi

Komentara 2

FC
fajter.coric
19:15 28.10.2011.

Koje su ovo gluposti Sulejmani se čuva za susret s Dinamom a o ozljedi nema ni riječi..

Avatar vaha
vaha
22:15 28.10.2011.

ma bas bi se cuval za susret s dinamo - pokraj jurciceve strategije, ajax moze prosetat i sa svojim pionirima...prije ce protiv dinama odmarat igrace za prvenstvo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije