Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentina

Sucu utakmice River Platea i Belgrana prijetili smrću

River Plate
AFP
28.06.2011.
u 13:47

Sudac kvalifikacijske utakmice River Plate - Belgrano, koja je odlučivala o ostanku u prvoj argentinskoj ligi, primio je na poluvremenu prijetnje smrću. Navijači River Plate upali su u svlačionicu suca Sergija Pezzotta te mu zaprijetili

River Plate je u prvoj utakmici protiv Bergana izgubio (0:2), a u uzvratu na svom stadionu nije uspio nadoknaditi zaostatak (1:1). To im je prvi put u klupskoj povijesti da su ispali iz prve lige.

Domaći je sastav na poluvremenu vodio sa 1:0 te je nekoliko navijača Rivera upalo u svlačionicu sudaca i zaprijetilo sucu Pezzotti da neće napustiti stadion ako za River ne dosudi kazneni udarac. Glavni je sudac pred kraj utakmice dosudio jedanaesterac koji Mariano Pavone nije uspio zabiti.

Sudac Pezzotta je zbog sigurnosnih razloga morao nekoliko minuta ranije označiti kraj utakmice. Zbog nereda navijača River Plate bi mogao biti kažnjen oduzimanjem bodova na početku iduće sezone u drugoj ligi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije