Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukov vratar nastavlja karijeru u Francuskoj

Subašić na 4,5 godina potpisao za Monaco

'19.07.2011., Poljud, Split - 1. HNL, Hajduk Split - HNK Sibenik.  Vratar Danijel Subasic na kraju utakmice. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
27.01.2012.
u 12:20

Subašić je presretan, riješio je pitanje kluba što znači da ostaje drugi vratar reprezentacije

Danijel Subašić karijeru nastavlja u Francuskoj, potpisao je ugovor s Monacom na četiri i pol godine. Dugo se "kuhao" taj transfer u Monaco, u jednom trenutku u igru je uskočio i bundesligaš Schalke 04, ali na kraju je Subašić ipak potpisao za Monaco.

Klub iz Monte Carla pri dnu je druge francuske lige, ali čelnici sve čine da ga vrate na staze stare slave. Subašić je presretan, riješio je pitanje kluba što znači da ostaje drugi vratar reprezentacije, a zadovoljan je i Hajduk koji će za njega dobiti odštetu. Cijeli posao odradio je jedan od najuglednijih hrvatskih menadžera Marko Naletilić.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
13:45 27.01.2012.

da makar i u drugoj francuskoj ligi-vazno da je decko potpisao i rijesio si egzistenciju zivota

JA
JackRussell
14:08 27.01.2012.

Monaco je inače, nedavno kupio jedan milijarder koji će u klub uložiti milijune eura, prema tome Subašić je dobar klub upecao.

SE
serđo
12:25 27.01.2012.

Ekskluzivac Maršić. Dok s jedne strane opliće po srbijanaskim ministrima, drugo uho mu je u klubu i sve prvi zna :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije