Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U FINALU SVLADALI NEUSTADT

Sturmu Austrijski kup i Europa liga

Nogomet
AFP
16.05.2010.
u 19:20

Nogometaši Sturma osvojili su posljednji trofej koji je ove sezone bio dostupan u Austriji. Nakon što je Red Bull obranio naslov prvaka, Sturm je u nedjeljnom finalu Austrijskog kupa svladao Wiener Neustadt sa 1:0.

Klub iz Graza je na neutralnom terenu u Klagenfurtu pobijedio pogotkom Klemena Lavriča, nekadašnjeg napadača splitskog Hajduka i zaprešićkog Intera.

Slovenac je bio precizan u 81. minuti čime je svome klubu donio četvrti ÖFB-kup u povijesti, ali i nastup u kvalifikacijama Europa lige sljedeće sezone.

Hrvatski nogometaš Gordon Schildenfeld je odigrao svih 90 minuta u obrani Sturma.

Austrijski kup, finale:

Sturm – Wiener Neustadt 1-0 (Lavrič 81)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije