Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škotska

Stipe Pletikosa idući tjedan na probi u Celticu

Reprezentacija (1)
Željko Lukunić/Pixsell
12.07.2011.
u 12:19

Hrvatski vratar Stipe Pletikosa sljedeći bi tjedan trebao doći na probu u Celtic. Fraser Forster vratio se nakon posudbe u Newcastle, tako da je momčad iz Glasgowa ostala samo na jednom vrataru – Poljaku Lukaszu Zaluski

Kako se lani poljski vratar Lukasz Zaluska nije najbolje snašao, u Celticu su intenzivno krenuli u potragu za novim čuvarom mreže. Menadžer Neil Lennon istaknuo je za Daily Record da osim Pletikose želi isprobati i Škota Craiga Gordona iz Sunderlanda.

Pletikosa je prošlu sezonu proveo na posudbi u Tottenhamu, ali kao treći vratar. Nakon završetka sezone u Premierligi, vratio se u moskovski Spartak. S njima ima ugovor do kraja 2012. godine.

Komentara 2

VA
Vatrenko
12:36 12.07.2011.

Pletikosa je stvarno dobar vratar. Ne zato sto je nas nego stvarno je solidan golman. Kad gledam kakvih golmana ima moram se pitati po cemu treneri mjere odnosno postave golmana...

KR
krknijanneza
14:28 12.07.2011.

!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije