Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik malonogometne reprezentacije

Stanković: Još čuvam Gadafijev sat...

\'06.02.2012., Split - Europsko prvenstvo u malom nogometu, UEFA Futsal EURO 2012., cetvrtfinale, Hratska - Ukrajina. Mato Stankovic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
07.02.2012.
u 21:15

– Nismo ljudi za milijun dolara, svjesni smo da nismo nivo velikog nogometa, ali dajte nam naše mrvice...

Opet je bila noć bez sna za hrvatskog futsal izbornika Matu Stankovića. Hrvatska je pod njegovim vodstvom u polufinalu prvenstva Europe.

– Sve nam djeluje nestvarno, vraćaju se slike utakmice... Lijep je osjećaj biti u polufinalu prvenstva Europe. Ukrajina je bolja reprezentacija od nas, ali naš prolaz je zaslužen – kazuje Stanković.

Otkrio je kako smo preskočili Ukrajinu.

– Nismo mogli igrati prsa o prsa, već smo se skrili u šumi – objasnio je Stanković. Zanimljiv tip taj naš izbornik. Počeo je igrati veliki nogomet u Konavljaninu iz Čilipa, prelaskom na fakultet u Split zaigrao je za Jadran iz Supetra, ali na vrijeme je shvatio da je njegova budućnost mali nogomet.

Nakon što se okušao kao trener u velikom nogometu, otišao je u mali, pa je stigla ponuda iz Libije gdje je proveo gotovo tri godine.

>> Kakva iskustva Stanković ima s Gadafijem, što kaže o ukrajinskom izborniku i kakve su dnevnice naših futsal reprezentativaca čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu <<

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije