Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije oduševljen

Srna: To je sudbina, a Istanbul mi je sretan

'06.09.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacije za EP 2012., Hrvatska - Izrael.  Eduardo Da Silva, Tal Ben Haim Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
13.10.2011.
u 18:45

Darijo Srna i Eduardo da Silva u Donjecku su zajedno strepili ispred televizora.

Nije dugo trebalo, prva je izvučena Turska.

– Sad ćemo mi! – dobacio mu je Srna.

I bi tako, ždrijeb je spojio Hrvatsku i Tursku.

– Tako je sudbina htjela – rekao je naš kapetan

Sjetio se one utakmice u Beču kada je doživio slom, ridao kao nikada u životu. I to nesretno ispadanje bit će mu motiv više.

– Evo prigode da im vratimo za to Europsko prvenstvo. Nakon te utakmice mnogo je toga bilo lošeg za nas, zato smatram da je sudbina tako htjela, da sve u ovim utakmicama protiv Turske ponovo vratimo na svoje stare staze – kaže Srna.

Kao odličnu izdvaja činjenicu da se prva utakmica igra u Istanbulu.

– U mome Istanbulu! – podsjetio je na finale Kupa Uefe u kojem je kao kapetan Šahtara 2008. godine u Istanbulu podigao pobjednički pehar.

Potom je nastavio:

– Da se razumijemo, šanse su 50:50, Turska ima odličnu momčad, ali čvrsto vjerujem u našu reprezentaciju. Možemo uspješno zaključiti kvalifikacije i otići u Poljsku i Ukrajinu – zaključio je Srna.

Eduardo nema sjećanja s travnjaka na tu tužnu, opjevanu utakmicu na Euru 2008. Na žalost, zbog prijeloma noge nije ga bilo u Austriji. Tko zna, da je bio, možda sada i ne bismo spominjali taj najtužniji poraz svih vremena. A sada je tu, spreman, i dat će maksimum, jer izgubimo li od Turaka, barem do 31. godine čekat će svoj prvi nastup na velikom natjecanju.

– Idemo dalje, dobro bi nam došao gol u gostima – rekao je Eduardo.

Tko zna, možda njih dvojica u Donjecku slože pakleni plan; Srna bježi po desnoj strani, ubacuje, a Eduardo zabija. Ne bi to bilo loše.

Komentara 25

OB
-obrisani-
19:18 13.10.2011.

Kud svi Turci, tu i mali Bilić!

Avatar condor
condor
19:19 13.10.2011.

Sreču ostavite po strani, a konačno zaigrajte nogomet !

KI
kiiko
19:05 13.10.2011.

pitanje je samo dali ce se bilic normalizirati i vratiti sebi i momcima samopouzdanje i poceti iz nova ako dobiju tursku ili ce zavrsiti era bilic na ruzan nacin kako ga je turska zakopala zivog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije