Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Srna po osvetu za Harrods, Petrić će strepiti u Eindhovenu

Darijo Srna
Reuters
25.02.2010.
u 12:31

U uzvratu šesnaestine finala Europske lige Šahtar dočekuje Fulham, Juventus dočekuje Ajax, HSV gostuje kod PSV-a, Valencia kod Club Bruggea...

Dinamo sa sjetom može gledati uzvratne utakmice šesnaestine finala Europske lige. Može gledati kako se Ajax i Anderlecht, koji su prošli skupinu s Dinamom, bore za ostanak u ovom natjecanju. Doduše, mogli bi se oprostiti, Ajax je u prvoj utakmici poražen od Juventusa i teško će naći put do osmine finala.

Anderlecht ima, doduše, vrlo povoljan rezultat iz Bilbaoa, ali pitanje je ima li kvalitetu za odlazak među 16 najboljih.

Napeto će biti i Mladenu Petriću, koji u Eindhoven dolazi s minimalnom prednošću, no ima kvalitetu za prolazak.

Darijo Srna pokušat će ostati na putu obrane naslova pobjednika tadašnje Uefine lige. A Fulham bi rado pobijedili i zbog poniženja jer u Harrods, robnu kuću Mohameda al-Fayeda, gazde Fulhama, nisu mogli ući. Pa bi izbacivanje Fayedova kluba bilo lijepa zadovoljština.

U prvoj utakmici, u kojoj je Šahtar poražen 1:2, Darijo Srna dobio je žuti karton.

Pokazao mu ga je glavni sudac utakmice Serge Gumienny zbog prigovora.

- Darijo je temperamentan, pa gotovo prije svake utakmice o tome pričamo i tražim ga da promijeni svoje reakcije na sudačke odluke. Darijo je takav, ali ako će biti potrebno da zašuti, učinit će to bez poteškoća - kaže Lucescu o svom kapetanu.

Ivan Perišić će s Club Bruggeom pokušati sačuvati prednost nad Valencijom, Pokrivač s Red Bull Salzburgom nadoknaditi minus iz Liegea, Rukavina i Galinović gledat će kako se njihov Panathinaikos pati u Rimu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije