Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTOGALERIJA

Srna dobio nagradu "Uvijek vjernih"

Darijo Srna (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/11
23.12.2011.
u 16:56

U hotelu Westin održana je dodjela nagrada udruge navijača hrvatske reprezentacije "Uvijek vjerni". Nagrade su dobili Mateo Kovačić, Aljoša Asanović i Darijo Srna.

Klub navijača "Uvijek vjerni" na svečanoj je i sjajno organiziranoj priredbi u hotelu "Westin" dodijelio ukupno četiri nagrade. Osim glavnoga laureata, Darija Srne, dobitnici su još bili Mateo Kovačić, koji je dobio priznanje "Nada godine".

Nadalje, nagradu za "Životno djelo" dobio je Aljoša Asanović, a televizijski reporter Drago Ćosić dobitnik je priznanja "Vatrena krilca", za iznimno emotivan prijenos utakmice Turska – Hrvatska (0:3) iz Istanbula.

U zabavnom dijelu priredbe sudjelovali su tamburaški sastav "Gazde" i Davorin Bogović, a nazočni su bili izbornik Slaven Bilić, glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, Nikola Jurčević i brojni nogometni djelatnici.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
21:18 23.12.2011.

Srna dobio nagradu \"Narodnjacima i Kantini Uvijek vjerni\"

GU
Gustavo
08:39 24.12.2011.

Tko je dobio ovu na slici, ja bi nju najradije ako nije dodijeljena.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:57 25.12.2011.

Lako je dijeliti nagrade kada i ovu skupinu financira lopina marković kojem daju potporu jer je po njima on najbolji kao i Bilić i bla,bla.... Inače, riječ je o skupini navijača čije cjelokupno članstvo stane u dvosjed ..... A nije mi jasno po čemu je to Asanović ili malil kovačić išta zaslužio.... A ako ste nagradu dali Srni, onda ste trebali i Biliću jer to je nerazdvojni tandem.... Cajkaroš i neznalica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije