Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozljeda ahilove tetive

Srbija bez Dragutinovića na Svjetskom prvenstvu

Ivica Dragutinović
AFP
22.04.2010.
u 19:31

Zbog ozljede Ahilove tetive lijeve noge zarađene u četvrtak na treningu Seville, Svjetsko nogometno prvenstvo propustit će srpski reprezentativac Ivica Dragutinović.

Iz španjolskog su kluba potvrdili ozljedu i rekli da će Dragutinović s travnjaka izbivati nekoliko mjeseci, a najavljeno je i da će se branič zaputiti u Finsku liječniku koji je istu ozljedu senirao i Davidu Beckhamu. Dr. Sakari Orava operaciju na engleskom reprezentativcu izveo je s uspjehom, međutim, Beckham će, zbog rehabilitacije, SP moći samo gledati.

Srbija na Mundijalu koji započinje 11. lipnja igra u skupini D u kojoj su još Njemačka, Australija i Gana.

Dragutinović je za reprezentaciju Srbije nastupio 49 puta.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:03 22.04.2010.

Dragutinović propušta SP ? To mora da je neka greška..Pa ne igra on za gubitnike iz hrvatske nego za pobjednike iz Srbije..

MA
Majur
08:58 23.04.2010.

janez jesi isao na testiranje side hahahahaha koji si ti jadnik koji tu stalno visi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije