Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham odbio prvu službenu ponudu za Luku

Spursi Abramoviču: 22 mil. £ za Modrića? Vi se šalite!

luka modrić
PA/Pixsell
16.06.2011.
u 18:38

- Ta ponuda jako odskače od onoga što traži Tottenham. Harry obožava Luku, no moguće je da Chelsea ponudi iznos koji se ne odbija - kaže Nikky Vuksan

Utrka za Lukom Modrićem jučer je i službeno započela. Chelsea je prvi klub koji je poslao službenu ponudu za našeg reprezentativca, no kada su čelnici Tottenhama vidjeli telefaks na kojem je pisalo 22 milijuna funti, samo su se nasmijali, te u roku od dva sata poslali odgovor Abramoviču i društvu: "Ne, hvala. Modrić vrijedi mnogo više".

– Ta je ponuda nasmijala ljude u klubu. Nisu ludi da toliko traženog igrača prodaju za tako malen novac – rekao je za Daily Mail izvor blizak klubu s White Hart Lanea.

Chelsea ima vremena

Lukin agent Nikky Vuksan kaže da je ponuda sa Stamford Bridgea vrlo, vrlo mala.

– Cijena koju su ponudili jako odskače od one koju traži Tottenham. Uostalom, Spursi su doveli Luku za 16,6 milijuna funti, pa ga sigurno neće pustiti za malo viši iznos – rekao je Vuksan te dodao:

– Tottenham ima veliku želju zadržati Luku, trener Redknapp i predsjednik Levy ga obožavaju, no ako dođe prava ponuda, sigurno će biti voljni razgovarati.

Engleski mediji pišu da će Chelsea u idućim tjednima povisivati ponudu, a da je realno da će za hrvatskog veznjaka trebati izdvojiti oko 35 milijuna funti. No transfer ipak ne bi trebao biti tako brzo realiziran. Naime, Chelsea još nema trenera koji bi odobrio kupnju Modrića, a klubu sa Stamford Bridgea se ne žuri jer prijelazni rok traje do 31. kolovoza.

Liga prvaka veliki mamac

A kako Tottenham neće iduće sezone nastupati u europskim natjecanjima, hrvatski bi reprezentativac, primjerice, čim potpiše za Chelsea mogao igrati u Ligi prvaka.

Harry Redknapp shvatio je da će teško odbiti desetke milijuna funti za Modrića, pa mu je intenzivno počeo tražiti zamjenu. Nakon što ga je odbio veznjak Werdera Marko Marin, okrenuo se dovođenju engleskog reprezentativca i veznjaka West Hama Scotta Parkera.

Redknappa bi ta kupnja koštala oko 10 milijuna funti, što je mnogo manje nego što bi dobio za Modrića.

– Moj agent pregovara s Tottenhamom, Arsenalom i Liverpoolom, no vidjet ću gdje ću nastaviti karijeru – potvrdio je Parker.

 

Komentara 10

HR
hrvatin
19:31 16.06.2011.

Bilo bi bolje da se harry upita sali li se on kada nece da uzme ovoliki novac za prosjecnog ili cak ispodprosjecnog igraca koji nikada u karijeri nije odlucio ni prevagnuo nijednu utakmicu.Tip se ne moze sa 16 m do gola dobaciti.

Avatar Glina74
Glina74
19:37 16.06.2011.

hrvatin ti imaš potpuno pravo VL može pisati da on vredi 100miliona ali treba se nači ko če da plati i 5milona to oni samo nabijaju cijenu po MAMIĆEVOJ direktivi jer bi i on sigurno nešto usičario ja sam večeč rekao da je takovih modrića puna Bundesliga

HR
hrvatin
19:29 16.06.2011.

Realno,ni 22 modrica ne vrijede 22 milijuna funti,ali biti ce ko koga prevari.Jedno je sigurno,od njega nece imati velike koristi nijedan tim,niti ce on unaprijediti neciju igru.Zivi bili pa vidjeli,ali igraca kao sto je on ima na vagone u svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije