Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U novom Maxu

Šprajcer za Max: Strpali su me u zatvor jer sam zaustavio Štimca!

cure
Foto: Boris Šćitar/Pixsell
1/9
06.04.2012.
u 15:48

Ekskluzivni intervjui u Maxu: Tony Parker, Igor Štimac, Damir Škaro, Nikica Jelavić. Gole i mokre rukometašice! Igračice Lokomotive slikale se pod tušem samo za sportski tjednik Max!

Još u novom Maxu!:

>> Max! je pripremio nove darove za čitatelje – vodimo vas besplatno na rukometni spektakl godine u Areni, četvrtfinale Lige prvaka CO Zagreb – Kiel 21. travnja!

>> Gole i mokre rukometašice! Igračice Lokomotive slikale se pod tušem samo za Max!

>> Ekskluzivni intervjui u Maxu: Tony Parker, Igor Štimac, Damir Škaro, Nikica Jelavić

Suspendirani predsjednik NS Karlovačke županije i bivši tajnik NK Karlovca Neven Šprajcer (38), koji je nedavno proveo dva i pol mjeseca u pritvoru, otvoreno za Max! govori o danima iza rešetaka, bici za fotelju predsjednika HNS-a, Štimcu, Markoviću, Mamiću, Jovanoviću, Šukeru, Bobanu, Širiću...

Razotkriva cijelu političku pozadinu koja je dovela do njegova uhićenja.

– Bivši ministar Branko Vukelić izbacio me iz NK Karlovca zato što sam se izjasnio za Vlatka Markovića. Štimac je bio HDZ-ov projekt i znam točno tko mi je smjestio. Strpali su me u zatvor zato što sam zaustavio da Štimac postane predsjednik HNS-a.

Šprajcer je samo za Max! u velikom intervjuu opisao sve detalje prljave kampanje za predsjednika HNS-a, zbog koje je uz uhićenje ostao i bez posla i prihoda, a tvrdi:

– Ne bojim se optužnice, nema šanse da se dokaže da sam ikome davao mito. Nisam ni sanjao da bi mi USKOK mogao pokucati na vrata, supruga i djeca ostala su u šoku.

Otvoreni Šprajcer u detalje je otkrio pozadinu i koja je prethodila uništenju NK Karlovca, štrajku igrača... U velikom intervjuu za Max! otvorio je brojna pitanja i za nove istrage u hrvatskom nogometu.

U Maxu se oglasio i prozvani Igor Štimac koji je u svom stilu, maksimalno otvoreno i borbeno, prozvao sadašnje vodstvo HNS-a. I on je pokrenuo lavinu novih pitanja:


– Neka Marković i Srebrić sada objasne kamo im je nestao ček na 40 milijuna eura! Marković će valjda podnijeti račun na što je potrošio milijardu kuna od hrvatskog nogometa, a ni kamp nije uspio sagraditi...

I Štimac se bez kalkuliranja pozabavio Mamićem i Jovanovićem, a i Bilićevom najavom odlaska uoči Eura...

Novi Max! donosi senzacionalni specijal "Gole i mokre rukometašice Lokomotive" – nesputane seksi lokosice pozirale u svlačionici, pod tušem, bez dresova...

Nevjerojatne detalje iz života otkrio je Damir Škaro, naš proslavljeni boksač, sportaš, olimpijac, pa političar i doktor znanosti...

– Zbog boksa sam se morao boriti i s paranojom kad sam čuo da jedan udarac ubija milijune moždanih stanica.

Škaro prvi put javno priznaje s kakvim se predrasudama i podmetanjima morao boriti kad je prijavio magisterij pa doktorsku disertaciju. Najviši uglednici činili su sve da ga spriječe...

Ekskluzivni intervju za novi Max! dao je i Tony Parker, NBA zvijezda koja je posebno vezana uz Hrvatsku:


– Zadar je moj grad, uvijek ću mu se vraćati... – rekao je Parker Maxovu novinaru.

Za Max! piše ekskluzivno Mladen Jergović, najveći hrvatski stručnjak za formulu 1,  o novom odnosu snaga i novim zvijezdama oktanskog cirkusa.

Ključne riječi
max

Komentara 7

PI
piranha
09:14 07.04.2012.

Tako je Šprajcer.Sada će Štimac i Vukelić tamo gdje si ti bio.Budala ćeš biti ako ne kažeš sve na što te Vukelić tjerao a ja znam šta ti je radio.Isto tako prijavi Sinovčića,Kalmetu i Milinovića jer su i oni članovi projekta preuzimanja HNS-a.

SV
sven222
20:16 07.04.2012.

hahahahaha i viče držite lopova a pare kod njega....i ovu babušku treba u zatvor jer on zna što su mu radili a onda je i dio toga...

DO
dodotatino
08:49 07.04.2012.

Štimac u svom osebujnom stilu pita: gdje su pare, to što je liga 16 propala, klubova pola u stečaju, pitanje regularnosti prvenstva otvoreno, nogomet nam dotakao dno, ma nema veze. Štimac grmi borac za pradu : Markoviću gdje su pare!!, trebam malo Hajduk smo izmuzli u Dinamo nemožemo što nam još ostaje. Mamić je naspram njega obični đeparoš i kokošar, odavno znamo da su najveći lopovi kravataši u odjelina koji su nasmijani, slatkorječivi, uglađeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije