Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENO 35 NAVIJAČA

Spiker na tečnom srpskom upozorio Boyse

Navijači
Arhivska fotografija
01.10.2009.
u 23:10

U svim tučnjavama u gradu privedeno je 35 navijača Dinama. Dva su ozlijeđena i završila su u temišvarskoj bolnici. Na putu do stadiona policija je pratila navijače, čak i pješke u kolonama kroz grad.

Na ulazu u stadion bilo je mnogo specijalne policije koja je morala intervenirati prije početka susreta. Uz deteljan pregled na ulazu, ipak se prošvercao komad pirotehnike, jedna je baklja bačena i pala je na vrh šesnaesterca pola sata prije susreta. Bio je to znak Boysima da sa svoje tribine krenu prema zapadnoj. Tako je došlo do manjih sukoba, ali sve je brzo sređeno. A netko je odvezen kolima hitne pomoći.

A organizator je uz redare koji su okruživali plave navijače postavio i specijalnu policiju. Koja je sa stadiona odvezla dva kamiona navijača iz Hrvatske, pa ih je uz priješnjih 35, oko stotinu završilo u pritvoru. Uoči samog početka usreta službeni spiker je na tečkom srpskom jeziku upozorio navijače Dinama: u slučaju bilo kakvog incidenta navijača Dinama, tribina će biti ispražnjena.

Ključne riječi

Komentara 15

BG
bgcd
10:19 02.10.2009.

penicilin i ostali,prvo od 16 veka zvanicno pismo u Rumuniji je bila cirilica a tek od 19 veka latinica,ti je jedno,drugo ,mediji su danima upozoravali ba moguce nerede zbog velikog broja Srba koji zive u Temisvaru,vi ste to namerno ignorisali i jos provocirali na trgu gde ste Srbi ,sakrili ste se,i sad sam ja huligan ,ok,ako je to po vama huliganstvo zato sto pisem kako je bilo , nema problema ,slazem se !

DA
dabar
23:19 02.10.2009.

ljudi, sta vam je te huligane treba iskoreniti oni nisu lubitelji kluba niti oni vole fudbal.oni idu samo da prave nerede.

BG
bgcd
00:06 02.10.2009.

Azriel,ne seri,Temisvar je pre 300 god.bio srpski grad,u njemu zivi 7000 Srba,glavni trg se zove Srpski trgI,mnogi tecno govore srpski,kako je trebao da vam se obrati sa kaj,bum,opcenito itd da biste vi bolesnici bili zadovoljni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije