Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALJUTIO NAVIJAČE

"Joe, moja mater te traži!" - osvanuo transparent u Splitu

šimunić (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
31.08.2011.
u 18:11

Specijalci zbog Šimunića čuvali trening reprezentacije! Zbog Joea Šimunića vlada velika napetost među navijačima pa su mu nezadovoljstvo došli pokazati na Brač



Nakon što su jučer specijalci osiguravali trening nogometne reprezentacije, preko noći su Hajdukovi navijači ostavili još jedan znak nezadovoljstva spram Joea Šimunića zbog njegova transfera u Dinamo.

Naime, na nadvožnjaku kod Pujanki osvanuo je veliki bijeli transparent "Joe, moja mater te traži", po uzoru na stih iz novog hita TBF-a "Mater".

Torcida došla na Brač "pozdraviti" Šimunića

Posljednji trening u Postirama na Braču Hrvatska je reprezentacija u srijedu odradila u grču zbog transfera Josipa Šimunića u Dinamo. Trening je čuvalo desetak pripadnika specijalne policije koja je stigla iz Splita jer su imali najavu dolaska nezadovoljnih Hajdukovih navijača. A vjerojatno su i iz tabora reprezentacije pozvali policiju jer se po portalima moglo pročitati da će bijesni pristaše Hajduka stići u Postira kako bi "pozdravili" Šimunića.

Stiglo je dvadesetak navijača koji su izvjesili transparent na kojem je pisalo "Poštenog čovika se ne može kupiti novcem. ''Mrš, smeće jedno, iz Dalmacije", a na tri vrećice za smeće pisalo je J O E.

Dok su reprezentativci nizali krugove, Šimunić je trpio uzvike "smeće, tele, prodana dušo", a otpjevana je i "prigodna" pjesma Zdravku Mamiću. Ubrzo je transparent skinut s ograde, navijači su se povukli na drugu stranu terena, a svako malo čuo se pokoji pogrdni uzvik prema Šimuniću. Naravno, uz njih su stalno bili policajci.

Ključne riječi

Komentara 315

SE
serđo
08:06 06.09.2011.

\"Joe, moja mater te traži!\" - potpis: kurbin sin

OB
-obrisani-
11:10 01.09.2011.

Maleš kao mlad i ne iskvaren čovjek što može napravit sa zlom hrvatskog nogometa iz Rusanove ulicew u Zagrebu? Ništa kao što nija ne mogu napravit da Sanader odleprša.

IV
ivomati
14:59 01.09.2011.

idem, izdominirati cu vas opet malo kasnije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije